NM på ski 2008

 

NM på ski 2008 nordiske grener skal i år arrangeres i Sør-Trøndelag, og arrangører er Sør-Trøndelag Skikrets. Skikretsens idrettslag må dermed trå til, også vi fra Meldal.

21.11.2007 -


Norges Skiforbund fyller 100 år i 2008, og det forplikter å stå som arrangør i jubileumsåret. Sammen med de andre idrettslagene i fylket skal vi arrangere et NM utenom det vanlige. Hovedmålsettingen er å gjennomføre Ski-NM gjennom et profesjonelt arrangement hvor deltakere, funksjonærer og samarbeidspartnere får oppfylt sine forventninger og behov.
Første del av NM blir arrangert i Granåsen i Trondheim. Hopprennet i stor bakke avvikles om kvelden onsdag 30. januar. Så går det slag i slag med langrenn og kombinert til avslutningsøvelsene stafett søndag 3. februar. Og i år vil Meldal kommune mest sannsynlig ha utøvere med i alle disipliner.

Ta del i folkefesten 30.januar - 3.februar du også! Meld deg på som funksjonær. Det trengs mannskaper til langrennsøvelsene, bakkemannskaper i hoppbakken, lengdemålere, bevertning, arena, rennkontor, parkering m.m.
Som funksjonær får du komme nær de aktive, verdifull arrangørerfaring, gode opplevelser og et flott arrangørantrekk mot en liten egenandel. Idrettslaget ditt får deler av overskuddet av arrangementet.

Ta kontakt med:
Audun Bjørnås, 977 99 712, audunb@online.no, Løkken IF.
Bjarne Lund, 911 65 549, bjarne.lund@loqal.no, IL NOR.
Helene Lykkja, 414 68 610, hlykkja@online.no, IL Dalguten.
Harald Kvam, 934 23 906, harakvam@online.no, Meldal IL.


Annonser


Medlemmer