Norgescup skiskyting

Debutant Andreas Kvam (arkivbilde)

Første runde i årets Norgescup i skiskyting skulle opprinnelig gå i Folldal, men pga sterk kulde ble arrangemetet flyttet til Trondheim. Kulda var heller ikke nådig i Trondheim på lørdag, og løpene for 17 og 18-åringene på lørdag ble avlyst. Søndag gikk imidlertid alt etter planen, og Tronhjems Skiskyttere gjennomførte et flott arrangement.
Meldal IL stilte med hele fire løpere, med debutantene Andreas Kvam (17) og Mari Muan (17), og de litt mer rutinerte Knut Kåre A. Brøndbo og Martin Muan.

06.12.2010 - Frode Langeng
Kategori: Ski/Vinteridrett

Knut Kåre gikk et kjempeløp på søndagens sprint, med bare to strafferunder og stor fart i sporet gikk han inn til sterk 9.plass. Da vi vet at "KK" har prioritert fotball fram til november, er vi spente på hva vi har i vente senere på sesongen.
Mari var svært spent og usikker før start, med bakgrunn i fjorårets skade og noe tynne treningsgrunnlag. Resultatet ble en 13.plass, der særlig farten i sporet var oppløftende. Tre strafferunder ble litt for mye til å hevde helt i toppen. Kan ellers nevne at i samme klasse gikk Kristine Vognild (Bjerke IL), barnebarn til vår egen Odd V., inn til en flott 4.plass.  Mari og Kristine deler forøvrig leilighet sammen i Meråker, der de går idrett/skiskyting på Meråker Vgs.
Martin var bra førnøyd med sin innsats som ga 13.plass lørdag og 14.plass søndag. Han får hardere konkurranse i år, da han må konkurrere mot utøvere som er eldre i klasse 20-21 år.
 
Neste helg åpner Trøndercupen med renn i Meråker.

JH

Annonser


Medlemmer