Ny diakon og ny kirkeverge

Diakon Magne Krogsgaard.

Kirkekontoret i Meldal har fått to nye tilskudd de siste par månedene, nemlig diakon Magne Krogsgaard og kirkeverge Noralf Ljøkjel.


30.10.2012 -

- Diakonien er jo tradisjonelt svært opptatt av eldre mennesker. Det er jeg også, naturligvis, men samtidig vil jeg prøve å arbeide mer med ungdom, spesielt i teamet rundt konfirmantene. Så langt synes jeg det ser spennende ut å jobbe i Meldal. Her er det vakkert, og jeg føler meg veldig velkommen, sier danske Magne som er gift med ei jente fra Orkanger og bosatt der. Om han snakker norsk? Som en innfødt!

Noralf Ljøkjel er nytilsatt kirkeverge i kommunen. Han har foreløpig hatt nok med å sette seg inn i arbeidsoppgavene sine. Likevel har han tenkt på hva han vil ta tak i i tida framover: Å gjøre kirkekontoret og dets oppgaver mer kjent og bedre tilgjengelig.

Noralf Ljøkjel 2 GAle 001

- Slik det er nå, er det jo nesten umulig å finne kirkekontoret i telefonkatalogen. Slik kan vi ikke ha det. Dette er et servicetilbud og skal være så tilgjengelig som mulig, mener Ljøkjel, som også vil bruke meldal.no som et sted for bekjentgjørelser. Sammen med sekretær Torill Størvold har Noralf kontor på Meldal kirkekontor i Sentrumsbygget i Midtbygda.

Noralf Ljøkjel 2 GAle 005Torill Størvold og Noralf Ljøkjel jobber på Meldal kirkekontor.

 

Tekst og bilder: Anne Mari Svinsaas

 

 

Annonser


Medlemmer