Ny forening

 

En ny forening ser dagens lys: Storås Utvikling er nå stiftet.

14.06.2007 -

Pr. i dag har det kommet inn kr. 36 000,- i medlemskontingent, i overkant av det vi hadde håpet på. Med kr. 400,- i medlemskontingent pr. person blir dette 90 medlemmer totalt.

Vi har i mai henvendt oss mot næringslivet for å skaffe tilstrekkelig antall medlemmer for å klare å starte foreningen. Dersom vi har oversett noen beklager vi dette og håper dere tilgir oss den forsømmelsen. Dersom du, eller din bedrift, ønsker å bli medlem tar du kontakt med Joar Syrstadeng på tlf: 724 95 005/mail: joar@syrstadeng.no.

Fra vedteketene:
Storås Utvikling har som formål å fremme utvikling i Meldal Kommune og på tettstedet Storås spesielt. Storås Utvikling ønsker å ha en rolle som interesseorganisasjon og høringsinstans for Storås.
Som medlemmer kan opptas enkeltpersoner, bedrifter, organisasjoner og institusjoner med tilknytning til og/eller interesse for utvikling på Storås.

Vi har begynt å arbeide med følgende saker:
• Utvikling av Coop Storås
• Meldal Sparebank - nedleggelse av fillial
• Utvikling av Storås Industriområde
• Generell tettstedsutvikling

Formann:
Gjest Ove Lilleås
Prosjektleder/sekretær:
Joar Syrstadeng
Styremedlemmer:
Hanne Sørløkk, Gunnar Sørløkk og Ola Wold

Nøl ikke med å ta kontakt med oss i styret. Vi trenger hjelp skal vi klare å sette fokus på de viktigste sakene. Ring oss hvis dere er nysgjerrige på hva som foregår.

Mvh.
Joar SyrstadengAnnonser


Medlemmer