Ny fysioterpeut i Meldal 

 

Jannicke Snildal ble i høst ansatt som fysioterapeut i Meldal kommune. Da kom hun fra et vikariat i Rindal. Hun er oppvokst på Orkanger og har alltid vært glad i idrett.  

29.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Hun begynte tidlig å spille fotball, og fremdeles finner du Jannicke på fotballaget til Orkla. Håndball har hun også spilt, det begynte da mor hennes trena litt eldre jenter. Da Jannicke var ferdig med dagens fotballtrening gikk hun til mora og ble med da laget trena. Hun fikk spille med dem i et år, deretter ble det oppretta eget lag i hennes årsklasse.

Etter videregående skole på Follo, fikk hun et fotballstipend og reiste til Hawai. Der trivdes hun godt og ble værende i 4 1/2 år, kun avbrutt av et år i San Fransisco.
Da hun kom heim att, måtte hun bestemme seg for et studium. Valget sto mellom advokat og fysioterapeut. Det ble skole i Trondheim i 3 år før hun reiste til Kristiansund og turnus i et år. Som ferdig fysioterapeut fikk hun et vikariat i Surnadal i 5 mnd., og deretter et vikariat i Rindal i nesten 1 år. Da fant hun utlysninga til ledig stilling i Meldal kommune.
Jannicke trives godt i jobben og hun har varierte oppgaver.  Hun foretar hjemmebesøk, driver gruppeaktiviteter og hjelper sykemeldte tilbake i jobb. I tillegg arrangerer hun kurs for overvektige sammen med fysioterapeut Sigrun Sæther i Meldal og Orkdal
Jannicke og samboeren har leilighet på Orkanger, og hun synes det går greit å kjøre til Meldal på jobb.

 

 

Annonser


Medlemmer