Ny temakveld: Økonomisk Trygghet

 

Tenker du å starte et foretak, men tror ikke du har nok penger til å gjøre det? Kanskje har du et foretak fra før, men tør ikke å gjennomføre et prosjekt fordi økonomien ikke tåler det? Kanskje er det den økonomiske tryggheten i bunn du trenger, for å endelig komme i gang med det du hadde tenkt på eller drømt om?

Det finnes mange støtteordninger som kan hjelpe på. Det kan imidlertid være en utfordring i å ha oversikt over hva som passer for deg eller ditt foretak.


06.10.2010 - Frode Langeng

Gjensidige Forsikring, NAV Meldal og Orkladal BedriftsUtvikling AS vil derfor samle interesserte til å få innsikt i mulighetene som fins innen støtteordninger i dagpenger, sykepenger, pensjon, forsikringer, etableringsstøtte osv.  Temakvelden holdes på Bergmannskroa den mandag 11. okt. kl 18-21, og støttes av Løft Meldal Opp og Fram. 

Dette kan passe f.eks. for deg som er arbeidsledig, deg som mottar ytelser fra NAV, deg som har tanker om å starte med noe, deg som har et "sovende" foretak, eller rett og slett ønsker å endre din livssituasjon og "ta skjeen i egen hånd".

Enkel servering og ingen deltageravgift. Velkommen! En plakat om kvelden finnes her.

Har du tenkt å komme, send e-post eller ring
Frode Langeng, Orkladal BedriftsUtvikling

fl@orkladal.no   994 76 222

Meeting.jpg


Annonser


Medlemmer