Nye lokaler 

Helge Ringli tar i et tak 

Skålåbøtta motorsykkelklubb har 20 års jubileum i år. Det er en aktiv og høyst oppegående klubb med ca. 25 medlemmer. Tidligere hadde de sine lokaler i gamle Folkets Hus på Storås, men da huset skulle brukes til andre formål måtte de ut. 

19.03.2008 -
Kategori: Arkiv

I kjelleren på Coop Storås fant de store ledige lokaler, som de har pusset opp siden i høst. Her har de over 400 m2 til rådighet og god plass både til mekking og sosiale sammenkomster. Klubben har fått en leieavtale med Coop Orkla som er til å leve med. Medlemmene har gjort en gedigen dugnadsinnsats, og så langt har de kostet både flytting og oppussing med egne midler. Nå håper motorsykkelklubben på velvilje fra de kommunale myndigheter og har sendt søknad om økonomisk støtte. Hvert år arrangerer de Trollheimen rundt den 1. mai, det er blitt veldig populært og har flere hundre deltakere. Klubben har medlemmer i mange aldersgrupper.

De vet ennå ikke når lokalene blir klare til bruk, men oppfordrer folk til å møte opp når den offisielle åpningen finner sted en gang på vårparten.

 

Helge Ringli tar i et tak Helge Ringli tar i et tak 

Stian Nergård og Ivar Holte Stian Nergård og Ivar Holte 

Annonser


Medlemmer