( 17.01.2007) Ole Lium Møbelverksted AS -en topp moderne bedrift

 


De 2 siste årene har det vært meget travelt hos Ole Lium Møbelverksted AS i Meldal.


16.12.2016 -

Daglig leder Johan Martin Lium forteller at de ansatte en ny mann i 2005 og nå i februar får de nok en ny medarbeider. Fra 2004 til 2005 økte omsetningen med hele 50 %. Han forteller at de i dag er en viktig ordreleverandør til profesjonelle forhandlere, og at deres produkter finnes i ulike miljø på land og til sjøs. Bedriften framstår i dag som en god kombinasjon av tradisjonelt håndverk og moderne industri. De har opparbeidet ekspertise innen spesialinnredninger for kontor, næringsbygg og offshore. Bedriften har erfarne medarbeidere som benytter det nyeste innen produksjonsteknologi, og er deres garanti for høy kvalitet og stor leveringspresisjon. Gjennom kontinuerlig videreutvikling av faglige og tekniske ressurser, er de alltid klare til å møte nye utfordringer i en krevende og interessant bransje.
Innredninger fra bedriften finnes bl.a. i Oslo og Tromsø Tinghus, Tromsø Rådhus, Høyesterett, Ligningskontorene i Norge, Sea Launch kommandoskip, greske ferger, The World, Trollfjord og Midnattsol.
Vi fikk være med inn i produksjonshallen og se de 2 nyeste investeringene. Den PC-styrte bredbåndpusseren sliper tre og lakk, og den andre maskinen som er ”meget datastyrt”, freser og borer, kutter og limer på lister, sier Johan. Den skifter verktøy automatisk og det var imponerende å se hvordan den jobbet. Det finnes kun en slik maskin til i Norge pr. i dag, en investering på over 2 mill.

Annonser


Medlemmer