Operasjon Dagsverk på frivilligsentralen

 

På Meldal Frivilligsentral hadde vi to trivelige ungdommer som ekstrahjelp på torsdag, OD-dagen.


01.11.2012 -

Operasjon Dagsverk (OD) er en årlig innsamlingsaksjon som elever i videregående skole står bak. Forskjellen på Operasjon Dagsverk og andre innsamlingsaksjoner er at OD-elever selger arbeidskraft. Det er altså ikke slik at vi bare putter pengene på ei bøsse uten å få noe tilbake. Minimum 200 kroner koster det å leie en OD-ungdom til å arbeide for seg.

På Meldal Frivilligsentral fikk styreleder Kjell Dalheim og daglig leder Anne Mari Svinsaas selskap og hjelp i dag, torsdag, da Mari Skjevdal og Johan Ratøyen Lund kom for å hjelpe oss å rydde. Bilagsperm og lagerrom er nå ryddet og i orden, og Løkken IF's loppemarked har fått mange fine varer.

Johan og Mari ble også med på besøk på dagsenter for hjemmeboende, som foregår hver torsdag på Meldal Dagsenter. Her traff de to ungdommene både kjente og ukjente brukere av dagsenteret, og Mari ledet til og med allsang ved bordet.

For frivilligsentralen er det viktig å knytte bånd til unge mennesker, ikke minst med tanke på at sentralen trenger unge frivillige.

Mari og JohanMari Skjevdal og Johan Ratøyen Lund fant seg godt til rette på frivilligsentralen.

Annonser


Medlemmer