Optimisme i Meldal

 

Børskrakk og finanskrise til tross, i Meldal er det optimisme i næringslivet. Mulig det var Obama-effekten som nådde oss noen timer før presidentvalget var klart .... Onsdag inviterte Orkladal Næringsforening til næringsseminar og fra både fra private aktører og Meldal kommune fikk vi gode vibrasjoner.

07.11.2008 - Marit Mjøen

Olav Sigurd KvaaleMorten Wolden fra fylkeskommunen, Arve Slørdahl fra Meldal kommune og Odd Petter Thoresen fra Næringsforeninga hadde ordet, men han som stjal hele showet var daglig leder i Simpro AS, Olav Sigurd Kvåle.

Med et smittende humør, entusiasme og optimisme, fortalte han om Simpros ferd mot nye suksesser. Han fokuserte mye på siste tilvekst på kundelisten gjennom intensjonsavtalen med SAAB om potensielle oppdrag i bygging av jagerflyet Gripen. På en elegant måte roste sjefen sine ansatte som er dem som bidrar til å følge opp ale avtalene sjefen skaffer ....

Morten Wolden, direktør for strategi og samhandling i Sør-Trøndelag Fylkeskommune startet med en orientering om genrell utvikling av næringslivet i Midt-Norge. Arena Trøndelag er et bredt trøndersk samarbeidsprosjekt mellom Nord- og Sør-Trøndelag fylkeskommuner, Trondheim kommune, Innovasjon Norge, NAV, LO, NHO Trøndelag, Næringsforeningen i Trondheim og SpareBank 1 Midt-Norge. Arena Trøndelag skal sette agenda for debatten omkring verdiskapning og utvikling i Trøndelag. Magasinet skal fremstå som fremtidsrettet, analytisk, etterrettelig og overraskende. Wolden gikk gjennom siste utgivelse som spesielt tar for seg miljøsatsing som suksessfaktor for næringslivet.

Les mer om møtet på Næringsforeningas hjemmeside.

Annonser


Medlemmer