Orklabanen skal rehabiliteres

 

Mens kronerullinga for utskifting av dekke på Orklabanen pågår, kan en ny redskapsbu for bl.a. brøyteutstyr tas i bruk på Løkken Stadion før vinteren kommer. Dette varsler om forestående rehabilitering av kunstgressbanen.
Styreleder i Løkken Sport, Bård Bergsrønning forteller at Idrettslaget fikk garasjen av Olav Mosbakk for fire år siden. Bård forteller videre at noen ”eldre”  trimkarer har hatt dugnad og de er i ferd med å ferdigstille garasjen som nå blir redskapsbu. Flott gjort!

Tekst og foto: Olav S. Kvaale


15.10.2008 - Marit Mjøen

Bård Bergsrønning på OrklabanenDet er 11 år siden kunstgressbanen ble virkeliggjort på Løkken med navnet Orklabanen. Banen ble til takket være Jens P. Heyerdals forkjælighet for Løkkensamfunnet i Meldal.

Banen har vært og er meget populær, særlig for barn og unge som leker med ballen. Banen er i bruk allerede før all snøen er borte om våren og til snøen delvis dekker plastmatta om høsten. Når kun gressbanen eksisterte, var det ikke tillatt for ungene å leke på gressmatta, de var henvist til grusbanen, ikke så moro det.

Orklabanen er forsynt med godt flomlys, og lek og trening foregår lenge etter mørkets frembrudd om kveldene. Det er morsomt og godt å høre for naboer at unger og ungdom er aktive på matta.

Meldal fotballklubb kom på 2. Plass i årets 4. Divisjon, de rykket en plass opp på tabellen i forhold til i fjor og har spilt særlig godt de siste kampene. Meldal har nå et ungt lag som får og fortjener rekruttering fra alle lag i bygda. Gode treningsmuligheter på en god kunstgressbane er også meget viktig for å få til en slik positiv utvikling.

Plastdekket skal nå skiftes ut i nytt. Dette blir vesentlig bedre enn det som ble lagt i 1997. Det vil koste 2,8 millioner.
Foreløpig innrullet beløp er ca kr 15000 fra private og lag. Næringslivet har ennå ikke kommet på banen! For at finansieringa skal komme på plass er det nødvendig å komme opp i 150000 til 200000 kroner sier Bente Fjeldvær som er økonomiansvarlig i Løkken Sport.

Bård og Bente oppfordrer både private, lag, organisasjoner og næringsliv om å bli med! Det kan være noen som har glemt gode forsetter. Kontonummeret er 4260.05.60519.

Arbeidet skal etter planen starte neste vår når gressbanen er tørr og klar til bruk.

orklabanen_2.jpg

orklabanen_3.jpg

orklabanen_5.jpg

 

orklabanen_6.jpg

 
 


   

 

Annonser


Medlemmer