På turné til Nord Norge 

 

Musikeren Morten Kvam fra Storås har møtt gode musikkfrender ved sine studier i Bergen, og benevner Bergen by som en smeltedigel i musikksammenheng. I trespann med Heine Bugge fra Molde på trekkspill og Leif Henrik Borge Olsen fra Husnes på gitar har de dannet en utmerket trio. 

12.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Den altspillende musikkstudenten Morten har denne gang valgt kontrabass som instrument, og det svingte godt da de 3 guttene ga slekt og venner en smakebit før de dro på turné. ”Konserten” ble holdt i det sjøllafta tømmerannekset som far Jostein Kvam bygde for noen år tilbake. Det svingte fra jazz til samba, før de avsluttet med et ekstranummer i ekte gammeldansstil. Det var samspilte gutter som underholdt, og det i en sjelden stilren utøvelse. De hadde tydeligvis funnet kjernen i hver eneste genré.

Med 3 så gode og samstemte musikere samlet under en fellesnevner måtte det gi gode resultater. Hva gjør det om alle har sine personlige favoritter, når alle får viljen sin og trives i hverandres selskap?

Morten er utvekslingsstudent i Gøteborg i vinter, men har enda et år igjen av studiet i Bergen. Heine har studert litteraturvitenskap, og har spilt i duo med Morten i 2 år. De har holdt konsert på Jazzfestivalen i Molde. Til høsten blir det engasjement som forteller og musiker i ”Oliver Twist” ved Sogn og Fjordane teater for Heine. Leif Henrik er utdannet tannlege, men tar nå videreutdanning i Bergen. Mandag kveld dro musikerne til Trondheim for å ta nattoget til Mo i Rana. Der skal skal Morten møte kjæresten sin, og turneen fortsetter til Sandnessjøen, Narvik, Finnsnes og Målselv.

Morten har alltid ”lagt sjela si” i det han foretar seg, og gjør det fortsatt.


 

 

Annonser


Medlemmer