Polvott til topps  

 

Ved Grefstad skole hadde vaktmester Kjell Moen tilkalt hjelp fra Meldal kommune for å rydde skoleområdet. John Richard ”Jonne” Syrstad og Ingmund Børset fra uteavdelinga kom med feiemaskin, motorsag og lastebil.  

16.04.2008 -
Kategori: Arkiv

De gamle bjørkene måtte beskjæres, da de var til hinder for trafikken ved skolen. Jonne hadde mest lyst til å ta ned alle bjørkene og plante nye. De er blitt gamle og stygge, mente han.
Feiemaskina gjør jobben med å ta opp grusen som ble strødd på isen i vinter. Dette er noe vaskedamene ved skolen har venta på lenge, de er ikke særlig glad for all den grusen som elevene drar inn på skolen.

Vaktmester Kjell Moen fortalte om hjelpsomme elever ved skolen.
I høst hadde noen lekt seg med flaggstanga. De hadde delt snora, dradd den nesten til topps hvor den hadde satt seg fast. Kjell prøvde å ordne saken ved å bruke stige, men det vil han neppe forsøke igjen. Det er ikke enkelt å stå i en stige med kun flaggstanga som støtte. Han laga seg ei lang stang med en krok på, og fikk til slutt ordna det.
Nå har en polvott havnet i toppen på flaggstanga, men denne gang har han bestilt kran for å utføre jobben. Den kommer forhåpentligvis før 1.mai.

 

 

Annonser


Medlemmer