Premieutdeling på Drogsetmoen 

 

I.L.Dalguten arrangerte søndag en felles avslutning av vinterens aktiviteter ved ballbingen på Drogsetmoen. Det var et stort oppmøte av barn og voksne, som hadde fulgt oppfordringen og tatt med seg egne stoler å sitte på. Fotballen var i fokus i ballbingen og det var populært for både små og store. 

19.05.2008 -
Kategori: Arkiv

For anledningen ble det solgt kaffe, kaker, vaffel, brus og varme pølser. Loddsalg hørte også med og det var mange flotte gevinster. Bygdas store skiløper Hans Petter Lykkja, delte ut premiene til de som hadde deltatt på ski og barnetrimmen i vinter. Den første som fikk premie var vinterens yngste deltaker. Han hadde sovna i vogna si, men våkna til da han mottok gevinsten. Deretter fulgte alle aldersklasser, helt opp til de største gutta (kara) og de var mange.

Odd Erik Sørløkk, Dalgutens primus motor gjennom mange år, fikk blomster og ei trekorg med hilsen fra laget. Han har takket nei til faste verv, men stiller opp (om mulig) på arrangement. I går var han til stede som grillsjef under fellesavslutningen!

Hans Petter mottok en gavesjekk fra idrettslaget som takk for hederlige resultater gjennom sesongen, og at han stiller opp og er et stort forbilde for de yngre løperne. Deretter tok han utfordringa og stilte opp som keeper i ballbingen, da det igjen ble tid for fotballkamp i ballbingen.

 

Annonser


Medlemmer