Propaghandi (CAN) til Storås 

 

Ja du hørte rett. Propagandi kommer til Europa. Propagandhi kommer til Norge. Propagandhi kommer til Storås! 

11.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Kanadiske Propagandhi er ett av de mest legendariske punkband som har eksistert på vår kjære moder jord. Siden debuten ”How to clean everything” utgitt på Fat Wreck Chords i 1993, har bandet stått for noen av de mest hardslående, intelligente og vittige utgivelser som verden har sett. Propagandhi har til tross for enorm popularitet verden over, knapt spilt i Norge eller Skandinavia. Men til sommer gjør de sitt første og eneste besøk til Norge for en ekslusiv konsert på Storås, hele 14 år siden de sist besøkte landet.

Meshuggah (SWE)
Metalkongene i Meshuggah er tilbake med nytt album og de er klare for årets Storåsfestival. Siden 1991 har svenskene i Meshuggah levert album etter album med trashmetall som ville fått enhver realist til å bli grønn av misunnelse. Vi snakker matterock etter tunge formler som aldri kommer til å bli pensum noe universitet. Vi snakker musikk som band som The Dillinger Escpape Plan har lagt sin elsk på. Meshuggah sitt nye album ”ObZen” kommer ut på Nuclear Blast i mars, og hele våren turnerer de det amerikanske kontinent sammen med Ministry. Til sommeren kommer Meshuggah for å gjøre skogen vår utrygg.

Charta 77 (SWE)
Charta 77 er i seg selv et godt stykke Skandinavisk musikkhistorie. Siden oppstarten i 1983 har bandet gitt ut over 30 utgivelser på sitt eget selskap Birdnest Records. På midten av nittitallet stod Charta 77 sammen med band som Dias Psamla i bresjen for en real oppsving innenfor svensk punk, platene havnet inne på hitlistene og ble allemannseie. I 1996 ble det gateopptøyer med over 40 arresterte når Charta 77 spilte konsert på legendariske Veita Scene i Trondheim. Hverken band eller publikum bør ta noe skyld, stakkars Trondheim hadde bare ikke sett så stor oppstandelse rundt en enkelt konsert. Ironisk nok ble bandet året etter invitert til å spille på tusenårsjubileet for Trondheim, og mange tusen mennesker tok del i konserten. Denne gangen gikk det rolig for seg. Charta 77 holder stand og er en av de mest populære skandinaviske punkband som Trøndelag har trykket til sitt brust. Senest høsten 2007 ble det stor oppstandelse og høy allsangfaktor når bandet spilte på Storås Utested.

Se hele artistprogrammet så langt
 

Annonser


Medlemmer