Prosjekt Roterom i gang

 

I dag er første steg tatt, og gammelt, gulna panel har fått grunning.


05.02.2012 -

Det er mye rart som dukker opp når en flytter på gamle skap og senger. Under skuvsenga som måtte flyttes vekk fra veggen lå det tre klassikere nedstøva. "Målet hennar mor" av Astrid Krogh Halse har faktisk vært savna også, så nå er det trivsel og glede. Da disse bøkene dukka opp ble en ide om å få en vegg med bokhyller tent igjen. Kanskje dette blir den gyldne anledning til å få realistert et minibibliotek også?  Vi får se hva dyktige  interiørdamer på Foss Snekkeri finner ut. De meldte seg tvert da de fikk høre om Roteromprosjektet mitt.

roteromgrunning006Ser allerede her at det kan bli en forandring. Grunning og kvistlakk i ett ble anbefalt av Eva på Byggern Meldal.

Det var to forskjellige typer panel på veggene viste det seg, jeg har ikke tenkt over det før. En vegg var panelt med forholdsvis dårlig panel med skjøter både her og der, men her skal det være ekte vare og ingenting blir spakla. Panelet minte meg litt om meg selv; noen skavanker både her og der. Fikk egentlig et litt spesielt forhold til den veggen under grunningsprosessen, skal bli spennende å se hvordan den tar seg ut ferdig behandla.

roteromferdiggrunna007Da er første strøk på et rom ferdig.

Jeg har forresten fått noen tilbakemeldinger på Roteromprosjektet mitt; dattera Ane lettere sjokkert over å sjå rotet på nett, og min søster Tone ringte i fra Toten og kommenterte at de fleste bruka å få unna litt rot før de tok "førbilder".  Håper at jeg kan engasjere og inspirere mange, og send gjerne kommentarer og tips til redaksjon@meldalsnett.no

Neste steg blir nå å ta mål av rommet og lage en skisse, slik at ekspertisen på interiør og gode løsninger har noe å forholde seg til. Litjrommet ved sida av skal også få seg en omgang med grunning på panelveggene. Har stor tro på at dette blir så bra, men først gjenstår en del arbeide.

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer