Reåpning av butikken 

Geir Børset får gratulasjon og overrakt blomster av Roger Nyeng 

Det er blitt en flott butikk med utvidet dagligvare og større sortiment hos Coop Meldal. Da vi stakk innom ved reåpninga, var det kaotiske forhold utenfor butikken, parkeringsplassen var full av biler.  

07.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Inne satt mange kunder og kosa seg med kaffe og bløtkake. Vi tok en prat med Helene Granbo fra Løkken. Hun var ferdig med å handle og syntes butikken var kjempefin. Det er blitt så god plass mellom reolene, med god mulighet til å passere andre med handlekorg. Det er lett å komme fram for den som sitter i rullestol, har rulator eller kjører barnevogn, forteller hun. Videre setter hun pris på at de har beholdt kafè-kroken, det er så trivelig å kunne sette seg ned når man er ute på handletur. For betjeninga må det være godt når kassene nå er kommet lengre unna utgangsdøra, da slipper de den kalde trekken, avslutter Helene.

Samtidig med oss, kom det også besøk til Geir fra Trondheim, med en stor blomsteroppsats. Det var Roger Nyeng fra Coop Norge Trondheim, som for anledningen overrakte blomster.


 

Geir Børset får gratulasjon og overrakt blomster av Roger Nyeng Geir Børset får gratulasjon og overrakt blomster av Roger Nyeng 

Fra v.: Helene Granbo, Ingebrigt Voll, Jomar Berg, Kjell Berg og Magne Nordvoll som har fått servert kaffe og bløtkake Fra v.: Helene Granbo, Ingebrigt Voll, Jomar Berg, Kjell Berg og Magne Nordvoll som har fått servert kaffe og bløtkake 

Annonser


Medlemmer