Rindalsmessa 2011

 

Rindalsmessa arrangeres 12. og 13. november i Rindalshuset.


03.11.2011 -

Etter fjorårets suksess, er det igjen klart for Rindalsmessa. Den 12. og 13. november fylles Rindalshuset med over 50 salgsstander, og forhåpentligvis mange handleglade mennesker.

Vi kan også i år by på et mangfold av solid og godt håndverk. Du vil bl.a finne håndarbeid i forskjellige teknikker, farger og fasonger, og i år har vi med en strikkedesigner. Tordis-nisser og andre nisser hører med på ei messe før jul. Såper til kroppsvask og smykker til pynt - og hva med en ekslusiv konfekt sammen med nymalt kaffe? Honning til vinterens te og klær til kalde dager. Gjenbruk og redesign, både trevarer og tekstilprodukter. Fotografier, kort, produkter i stein og glass, malerier og julebakst kan kanskje friste? Hjemmelaga flatbrød til middagen og cupcakes etterpå. Fryseren kan fylles opp med god mat av gris og laks, og nytt av året er gårdsmat fra Brubekken Gårdsmeierier.

Påmeldinga til årets messe har vært så stor at vi må ta i bruk foajeen. Med det samme du kommer inn døra blir du møtt av to produktive karer fra Todalen med sine trevarer, strikkeglade damer og Venneforeninga til museet.

I dette mangfoldet av stander, vil du nok ha behov for en matpause. Hjemmelaga lapskaus, snitter, bakels med grøt, kaffe og kaker fyller opp energilageret til en ny handlerunde.

Vi garanterer at du kan krysse ut mange navn på julegavelista etter et besøk på Rindalsmessa! Og farsdagsgaven i år: Middag, kaffe og gode saker i Rindalshuset.

Velkommen til trivelig handel i to dager til ende!

Hilsen Messekomiteen

Annonser


Medlemmer