Romjulsbonanza

 

Bandet Bleeding Foreskins, med bl.a. Eivind Lilleås fra Løkken, inviterer til romjulsbonanza på Bergmannskroa 6. juledag.


21.11.2011 -
Kategori: Kultur

meldal.no har mottatt følgende hilsen fra Eivind:

Kjære menighet!

Husker dere en epistel som omhandlet bandet Bleeding Foreskins på dette nettstedet for ca 1 ½ år siden?

Håper virkelig svaret er nei! Men nå kan det være lurt å lese den artikkelen igjen, for bandet er nemlig i nærteigen og inviterer til kalas på Bergmannskroa!

Bleeding Foreskins Romjulsbonanza 2011

6. juledag smeller det igjen på Torfinn Bjørnaas`plass! Men denne gangen er det ikke sabotørene som er ute og sprenger motorvogn. Derimot er sprengladningen plassert på Bergmannskroa på Løkken Verk når Bleeding Foreskins inviterer til romjulsbonanza!

Bleeding Foreskins er en utbrytergruppe fra østenfor sol og vestenfor måne og har senit i ondskapens akse. Musikalsk går det mest i pop og rock og swing, countrymusikk, danseband og jazz og sånne ting. Lokalt vil en krysning av Eriks, Toraderklubben og originalbesetningen i Kåre & the Hitmakers være svært beskrivende. Her er det fokus på fasade og image, tung lyd og syltynne tekster!

Grupperingen så litt dagslys i Krakow i Polen for 6 år siden. Etter å ha turnert både på og utenfor veien i østblokken i en årrekke, fikk samtlige bandmedlemmer innvilget arbeidstillatelse og tok turen til Norge. De hadde sin første opptreden på norsk jord på den etter hvert så tradisjonsrike Analfestivalen i Arendal i sommer. Sørlendingene tok i mot bandet med åpne armer og diverse annet, og rapportene sier at det ikke har vært mer løssluppen stemning der nede siden Arild Edvardsen åpnet dørene i Sarons Dal. Og nå håper Bleeding Foreskins på samme gode mottakelse fra det kresne musikkpublikumet i Meldal!

Bandet består av de fire store:
John Christian Glent – trommeslager født med dobbel basspedal på beina
Christian Skjerping Madsen – bassist med diamantslipt slapteknikk
Ole Anders Brenne – eksentrisk kar med elektrisk gitar
Eivind “Løkkenkjekken” Lilleås – uromoment på topp

På romjulsbonanza kan man ta seg en Birger med god samvittighet, bli skeiv i skøyta og trang i skjæret, mens Bleeding Foreskins presenterer kjente og kjære julesanger, solide coverlåter og råsterke egenproduserte hits. Og kanskje kommer Bleeding-nissen med noen overraskelser!

Grunnet feilslått finanspolitikk må en liten donasjon på 150,- påregnes i døra.

Sylfrekk Bleeding-singlet og CDen “Probably the best of” er på lager. Og det vil selvsagt bli mulig å få seg en signatur – fortrinnsvis på pupp.

Så med dette ønskes samtlige der ute hjertelig velkommen til Bleeding Foreskins Romjulsbonanza på Bergmannskroa 6. juledag (30. desember). Påhugg kl 21.00. Stay heavy!!

Hilsen
Bleeding Foreskins
Eivind Lilleås

Om ventetiden blir lang kan man kose seg med ny musikkvideo ved å klikke her

Annonser


Medlemmer