Russetiden nærmer seg! 

 

Nå er vi i slutten av april, mai nærmer seg, og som vi alle vet betyr dette at også russetiden nærmer seg for noen av oss. Vi er tre rødruss fra Meldal, Mari Aae Hoston, Berit Svorkdal Hess og Ingrid Bjørnaas, som er i full gang med forberedelsene.  

21.04.2008 -
Kategori: Arkiv

For det er ikke slik at alt foregår i mai. Forberedelsene begynner tidlig og vi har holdt på i mange måneder allerede! Mye har blitt gjort. Blant annet så har vi kjøpt russeklær og russebil! Men russebil er ikke billig, og for å finansiere dette har vi blant annet vært på flere sponsorrunder. Dette har vært vellykket, og vi har erfart at det er mange hjelpsomme og gavmilde bedrifter i bygda vår, en av de er Medalsavisa

Vi har gjennom medalsavisa.no tenkt å vise bygda at russetida ikke bare er fyll, men at det er en tid med masse moro og sosialt samvær med medelever. Denne tiden er tross alt en tid der vi skal feire at vi er ferdig med 3 års skolegang, med mye hardt arbeid. Vi har også fått et godt forholdt til klassekameratene våre, og russetiden blir derfor en god anledning til å være sammen så mye som mulig, før alle drar hver til sitt.


 
 

Annonser


Medlemmer