Så kom adventstida til Midtbygda...

 

Julegrantenning i Midtbygda i vakkert vintervær.


27.11.2011 -

Julegrantenning i Midtbygda

Her er et knippe bilder tatt fra søndagens julegrantenning. Været viste seg fra sin aller beste side, med et 15 cm tykt lag med kritthvit snø levert akkurat etter bestillingen.

Julegran Meldal5

Ordfører Are Hilstad gav oss i grendalaget skryt for vårt engasjement for Midtbygda. Dette takker vi for ved å sende dette skrytet videre til dere som kommer på arrangementene våre, og ikke minst Adventspyntegruppa og Adventstregruppa. Hele sentrumet har allerede fått et løft med pynting og fakler. Og når adventstreet på museet er i gang håper vi på godt besøk, og at dette blir en «snakkis».

Julegran Meldal3

Vi er kjempeglade for å ha et pålitelig og dyktig korps som vil spille for oss! Uten korpset ville det ikke bli det samme. Dessuten stilte Kirsti Hesselberg og Åse Jødal fra Toradergruppa. De dannet prikken over ien.

Nissefar har i den senere tid slitt med ryggplager, muligens prolaps. Derfor er det bra at han har nissemor ved sin side! Hun hadde med pakker til barna, og fremførte noen selvkomponerte vers som hun sang, til voksnes forlystelse og barnas forundring.

-Artig!

Julegran Melldal4

Den nye museumslederen Kari Anne Bye fikk også vist seg fram. For museet sin del er det en stor fordel at det er opprettet en fast stilling, istedet for en kortvarig prosjektstilling.

Vel, det kan være artig å se bildene for de som overvar julegrantenningen, men også for de som ikke var der.

Julegran Meldal2

Takk til alle som kom!

Hilsen oss i Midtbygda Grendalag.

 

(Red.: Anne Mari)

Annonser


Medlemmer