Så kom seieren

 

Etter å ha tapt sine 2 første kamper i årets serie, løsnet det for Meldal fotballs seniorlag. I en fartsfylt og målrik kamp endte det til slutt med 7-3 til meldalingene på en våt og tung gressmatte på Løkken.

15.05.2007 -
Kategori: Fotball
Kolstad 2 tok ledelsen allerede etter 12 minutter, men Håkon Ramstad utlignet til 1-1 ikke lenge etter. 2-1 ble det til Meldal etter nok en scoring av samme Ramstad, før Kolstad utlignet til 2-2. Da Eivind Kjerstad ga Meldal ledelsen 3-2, var det ikke lenger tvil om hvor seieren ville havne. Stian Bergsrønning la på til 4-2 og det ble pause.
Etter pausen forsatt hjemmelaget i samme tempo, og imponerte med godt pasningsspill. Allerede etter 9 minutters spill i 2. omgang økte Stian Bergsrønning ledelsen til 5-2. Det ble 6-2 ved Ola Melien, før Olav Lo satte inn Meldals siste scoring til 7-2. Kampen ebbet ut, men regnværet fortsatte fortrødent videre. At Kolstad fikk nok et trøstemål helt på tampen, satte ingen demper på humøret verken til spillere eller tilskuere. Spiller Knut Asgeir Berg bidro sjøl til en sterk seier på sin 25 års-dag. Vi gratulerer!
Nå ser vi fram til fortsettelsen.Annonser


Medlemmer