Sesongstart for håndballseniorene

 

Meldal Håndballklubbs seniorlag åpner sesongen allerede torsdag denne uken, med cupkamp hjemme i Meldalshallen. Motstander er Tiller, som de siste sesongene har vært det nest beste laget i Trondheim bak Byåsen. Likevel har det unge meldalslaget ambisjoner om seier.

21.08.2007 -


Fjorårssesongen ble avsluttet med en god tredjeplass i 3. divisjon, med kamp om opprykk helt til siste serierunde. Laget har ambisjoner omk opprykk denne sesongen, og torsdagens kamp blir således en god målestokk på om de unge spillerne har tatt nye steg siden i vår. Tiller er et godt andre divisjonslag, med mange spillere med erfaring fra det aller høyeste nivået i norsk damehåndball.

Meldal rår stort sett over de samme spillerne som i fjor. Gina Iversen måtte til Østfold for å få seg lærerjobb, og er dermed ikke med denne sesongen. Imidlertid har Jenny Stokkli vendt tilbake til moderklubben etter noen sesonger med spill for Orkdal. Ellers er det duket for et comeback fra Tone Asbøll som er av to m¨ålvakter for Meldal i torsdagens kamp.

Avkast i Meldalshallen er kl 20:00.

Annonser


Medlemmer