Skisamling for de fra 9-12år på Å

 

Meldal Ski hadde invitert til skisamling for alle fra 9-12 år søndag 28.januar på IL Nor's skiarena.

29.01.2007 -

Samlinga ble gjennonført med 8 ivrige, positive, blide og lærevillige deltagere. Det var fantastiske fine, nypreparete forhold på Nor`s skiarena på Å, sola uteble, men snøen har endelig kommet i rikt monn. Treninga starta kl. 10.00, med første økt i fristil. Deretter var det pause med matservering. I den andre økta etter matpausen var det trening i klassisk stil.
De som trengte det fikk hjelp til smøring av ski, både i pausen og mellom øktene. Det ble gjort filmopptak av løperne, slik at de kan få anledning til å se seg sjøl. Disse vil bli vist på en samlingskveld senere. Samlinga ble avsluttet ved 15-tiden.
Trener Terje Sørløkk vendte tilbake til hjembygda i oktober, etter å ha bodd i Haugesund i ett og et halvt år. Han er utdannet næringsmiddelteknolog, og har fått seg ny jobb ved Tine Meldal. Han forteller at han var hjemme kun en ukes tid før han ble spurt om å ta treningene for de aldersbestemte utøverne for Meldal ski. Terje var sjøl en habil skiløper, men måtte legge egen skikarriere på hylla grunnet ryggproblemer. Han bor nå i Meldal, og er samboer med skiløperen Magni Solum.

Annonser


Medlemmer