Sko- og kleshandel i Idrettsbygget lørdag 8. oktober

Skotilbudet er upåklagelig

Fotterapeut Astrid Fagerli Dollis arrangerer sko- og kleshandel i Idrettsbygget på Løkken lørdag 8. oktober. Her kan eldre, uføre og andre interesserte handle i god ro og mak fra kl. 10.00 til kl. 16.00. - Og det blir flott underholdning av Dagfinn Gården, melder Astrid.

29.09.2011 - Anne Mari Svinsaas

- Dette er et tilbud til folk som synes det er vanskelig å finne gode sko. Surnadal Fotklinikk har stort tilbud av sko for vonde føtter, og ikke minst helsesko for folk som står og går mye. Å dra på kleshandel i moderne kjedebutikker kan også være vanskelig for mange. Til Idrettsbygget kommer Marianne Aune fra SeniorShop med et kjempeutvalg denne lørdagen. I tillegg har jeg selv salg av ulike fotpleieprodukter, sier Astrid Fagerli Dollis.

001_009Astrid_Dollis.jpg

 - Godt utvalg av lekre sko og støvletter både for herre og dame. Vi har herrestørrelser opp til str. 48, forteller Astrid Dollis.

SeniorShop er et nesten landsdekkende forretningskonsept som i Trøndelags-fylkene drives av Marianne Aune. Hun har ingen butikk, men reiser rundt blant annet til institusjoner med sitt store utvalg av klær for godt voksne. Meldal Helsetun har i mange år hatt besøk av Marianne to ganger årlig. Nå tar hun altså en ekstratur til Meldal for å ha utsalg i Idrettsbygget neste lørdag.

- En god del av klærne våre er tilpasset folk i relativt høy alder, men vi har også klær for litt "yngre eldre" for å kalle dem det, smiler en travel Marianne Aune som er på høstbesøket ved Meldal Helsetun når vi treffer henne. - Jeg tror jeg kan påstå at alle finner noe de liker hos oss. Til arrangementet i Idrettsbygget har jeg med hele utvalget; et sted mellom 1500 og 1800 plagg. Her får kundene kjøpt alt fra undertøy til ytterjakker, sier hun før hun må løpe til kundene som allerede flokker seg rundt stativene  hennes.

008_1.jpg

- Massevis av flotte klær som kundene kan se på og prøve i ro og mak, sier Marianne Aune i SeniorShop.

- Velkommen til Idrettsbygget lørdag 8. oktober mellom 10.00 og 16.00. Muligheter for en kaffesup blir det nok også, og husk at Dagfinn Gården starter underholdningen kl. 14.00, sier Astrid Dollis, som for øvrig har virksomheten "Astrids Fotklinikk" i lokalene ved siden av Kleboden på Løkken Verk. - Klinikken er fem år i år, derfor feirer jeg med dette arrangementet. Jeg håper riktig mange benytter seg av tilbudet, avslutter Astrid.


Annonser


Medlemmer