Skutertur i fjellet

 

Pensjonistene i Meldal fikk en fin tur i området rundt Jøngfjellet lørdag 14. april, og Meldal snøskuterklubb stilte med 30 sjåfører og skutere.

16.04.2007 -


Turen starta fra Slåtta på Storås. Snøskuterne kjørte i "tog" opp mot fjellet og alt gikk fint. Det ble foretatt mange stopper for å orientere passasjerene underveis. Leder i Pensjonistforeninga, Erling Hove fortalte at første stopp var Langmyrskavelen. Her åpnet terrenget seg og fjellet kom til syne. Turen gikk videre til Klufthaugen, over Bukjølen og ned til Liasetermyran. De kjørte over Vargøyan og i retning Nonsfjellet, rundet av der og dro opp mot Litjholtvatnet og rett bort på Gladmyran. Derfra kjørte de ned til Hopdalan og opp til Kringla, videre ned Stangaboglien, og fram mot Kroken.
Da det nærmet seg tid for middag ble pensjonistene kjørt til hytta hos Roar og Turid Kristin Simundset. De stilte hytta si til disposisjon for servering av middag og kaffe, Aslaug Simundset var med og serverte de 22 pensjonistene som var til stede. Sjåførene og noen få av pensjonistene kjørte til Erling og Guri Sørløkk Pedersen sin hytte og spiste der. Roar Simundset hadde litt tidligere vært ned og henta den nydelige lapskausen som ble servert. Måltidet ble avrundet med kaffe og sjokoladekake. Alle var kjempefornøyde med turen, og vertskapet fikk applaus for motakelse og servering.
Arnt Rikstad fra Å er med for 5. gang og det er andre gang han er i dette området. Dette er en av de få mulighetene vi har til å komme oss til fjells, sier han. Det er trivelig og sosialt og han setter stor pris på tiltaket. På turene er det flere kvinnfolk enn kara, de er mer seigliva enn oss, avslutter Arnt. Det gies stor ros til Meldal snøskuterklubb.

Se billedgalleri herAnnonser


Medlemmer