Snart åpnes første luke

 

Da er det bare få timer igjen...


30.11.2011 -

Starten på julekalenderen på meldal.no er nå bare få timer unna. Snart tikker klokka mot 1. desember, og da kan du åpne første luke i årets utgave.

Mange har jobbet godt for å få det hele på plass; spørsmål og svar og ikke minst premier kommer ikke av seg sjøl, så vi håper du som er leser og bruker av meldal.no vil sette pris på julekalenderen. Det er lurt å være med i konkurransen fra første stund. Ikke bare er det artig å bryne seg på oppgavene - du kan til og med få betalt for å sette hjernevinningene i sving ved å bli trukket ut som vinner. For vi har premier hver eneste dag, og i det fjerne lokker den flotte (og hemmelige...) hovedpremien der alle som har sendt inn riktige svar er med i trekningen.

Vi vil gjerne få takke alle som har bidratt med premier til julekalenderen. Hvis flere har lyst til å bidra med gaver, tar vi imot nye premier med takk. Jo flere premier vi har, jo flere er det som vinner hver dag. Nedenfor finner du listen over alle bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som har gitt premier til årets julekalender. Det er også mulig å klikke seg inn på hjemmesiden til de fleste av dem.

Lykke til, alle deltakere - nå er det som sagt bare timer før det braker løs. Bli med, du også!

(Tekst: Anne Mari)

Anne Mari Svinsaas
Barbed Wire
Bleeding Foreskins Eivind Lilleås
Britt G. Moen
Byggern Meldal
Coop Storås
Coop Å
Derma Hudpleie
Euronics / Trafo AS
Fotograf Stine Aasløkk
Intersport Løkken
Løkken Sol
Meldal Byggservice
Meldal Frisørsalong as
Meldal Kommune
Meldal Sparebank
Meldal Treningssenter
Ole N. Negård Møbelfabrikk AS
OM Grefstad
Orklaposten Forlag
Prosit
Salvesen & Thams
Simpro
Storås Trafikksenter as
Storås Trevare as
Storåskløppen
Svinsås Auto
Syrstadeng Bil as
Vitus Apotek, Amfi Orkanger
Åshild Svinsås Fotpleie

Annonser


Medlemmer