Sølvmedalje i Sterk Reklame for Furkunnjmat-boka

Britt Moen er både stolt og glad over at boka hennes nå har gjort det bra i Sterk Reklame.

- Uredd Designbyrå har gjort en storslagen jobb!


04.04.2013 -

Det sier kokebokforfatter Britt Moen. Furkunnjmatbok nummer to har fått sølv i Redaksjonell Design i Sterk Reklame 2012. Flinke designere i Uredd Designbyrå.

Sterk Reklame er Norges nest største reklamekonkurranse, hvor deltakerne konkurrerer om gull, sølv og diplom i en rekke kategorier. Konkurransen er åpen for byråer og reklameutøvere med adresse i Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord-Norge. Konkurransen arrangeres av Kreativt Forum Trondheim.

Dette skrev meldal.no da boka kom i november:

"BOKPROSESSEN
Kokeboka «Furkunnjmat» kom i 2007. Da boka var ferdig, tenkte Britt at hun måtte lage ei til; det var mye hun ville ha gjort annerledes hvis hun bare hadde visst...

- Jeg fikk ikke fram alt jeg ønsket, sier hun. – Det var mer jeg ville ha sagt om mat. Så hun startet med et nytt prosjekt i 2009, men det hele stoppa opp i to år da familien måtte se alvorlig sjukdom i kvitøyet. (...) Så fikk hun en vekker, fikk ny arbeidslyst og satte i gang.

Furkunnjmat Ekte og Enkelt 008Og slik er designet inni boka.

- Det var bare å kjøre på. Jeg jobber best under press og satte opp en steinhard tidsplan. Vi klarte ikke helt å holde den, men alt har gått fint med samme designere som sist, samt min flinke matfotograf, Marius Rua. Designerbyrået mente han og jeg ville være en god match. Dette har resulterte i mer fargerik mat og ei fargerik bok. Ei bok med sunnere tilsnitt, sunnere alternativer. Og maten er enkel, sånn at folk får lyst til å prøve å lage maten. Dessuten er det mye folk med i boka!

- Her er det matglede mellom to permer, sier Britt Moen og stryker over permene enda en gang.
Lykkelig".

Og nå har altså "Furkunnjmat - Ekte og enkelt" gjort Britt lykkelig enda en gang med sølv i Sterk Reklame.

 

 

AMS

Annonser


Medlemmer