Sommer i Meldal

 

Mandag 9. juli starter vi opp med sommeraktiviteter for barn og unge fra 10-15 år i Meldal. Da blir det sirkuskurs i idrettsbygget på Løkken, med blant annet luftakrobatikk og trapes!

08.07.2007 -

Instruktør Julie har drevet proffesjonelt med sirkuskunster i 6 år og vil gjerne lære andre å henge opp ned høyt oppe i lufta, hun driver også med sjonglering og andre spennende aktiviteter for deg som liker å ha bakkekontakt.

Møt opp på idrettsbygget på Løkken kl 12 mandag! Kurset er gratis! Ingen på melding!

Videre program for “Sommer i Meldal”

Tirsdag 17.juli- onsdag 18. juli

Villmarkstur med overnatting
Tur til Bulia villmarksleir med aktivitetsløyper, kanopadling, grilling, bålkos og overnatting. Oppmøte ved meldal rådhus, vi kjører minibuss derfra kl 14:00! Retur onsdag kl 13:00 fra bulia. Ta med eget til kveldsmat og kveldskos, vi spanderer bålmat til tirsdag og frokost onsdag. Husk sovepose, badetøy, ekstra omskift og litt varme klær til kvelds! Turen er gratis. Påmelding!

Onsdag 25. juli

GRAFITTIKURS
I samarbeid med storåsfestivalen blir det graffittikurs med utøvende malere på festivalens område på storås, tidspunkt kommer vi tilbake til ved påmelding. Gratis!

Onsdag 1. august

BYTUR
Vi kjører fra meldal rådhus med minibuss og bil kl 0900, tar båt til munkholmen der vi får omvisning. Det er muligheter for bading, og å kjøpe seg mat på resturangen. Vi returnerer fra trondheim 15:30. Ta med matpakke! Turen er gratis! Påmelding!

Mandag 6. August

KLATRING
Klatring utendørs eller på vegg inne i meldalshallen, mer info ved påmelding. Gratis!

Fredag 10. august kl 1200-1600

VOLLEYBALLTURNERING
Volleyball og grilling på sandvolleyballbanen ved storås barnehage, vi spanderer grillmat på alle som deltar!

Tirsdag 14. august kl 1200-1600

BADING
Bading på stranda på frilsjøen, vi spanderer grillmat, spiller kubbe, boccia og andre strandspill.

PÅMELDING
Alle som vil delta på aktiviteter må melde seg på til Meldal Servicekontor senest ei uke før den gjeldende aktiviteten på telefon 72 49 51 00. Meld fra om navn, alder og telefonnummer.
Kontaktperson:
Ved spørsmål ta kontakt med Magni Sørløkk tlf: 48 09 20 18
Annonser


Medlemmer