Sparebankuka

 

Det er alltid populært for ungene å levere inn sparebøssa når banken arrangerer bøssetømming. Da er det både konkurranser og servering. Vi tok følge med søsknene Gunhild, Lars Olav og Jan Even Løkken Lommundal. De var i følge med mamma for å levere inn bøssene til tømming

14.11.2007 -


Lars Olav fortalte at han sparer til en 4-hjuling, men det må han gjøre i mange år ennå. Det kan være like greit, han er alt for ung til å kjøre den, sier mamma Randi. Gunhild og Jan Even har ikke noe spesielt de sparer til.
Sparebankuka starta onsdag og da var det fullt opp med unger fra morgenen av. Det er fordi småtrinnet på skolen har fridag den dagen. Ellers har det vært en jevn strøm, med en topp på slutten fredag som var den siste dagen.
Etter at ungene hadde tømt bøssene fikk de kaker og kjeftsaft, og de voksne fikk kaffe. Det var terningkast med premiering, tegning, eget rom med legoklosser og et rom der de fikk lage seg diverse kort. Berit Kvam og Magni Sørløkk hadde ansvaret for den avdelinga. Ungene hadde tilgang på diverse klisjeer som de trykte på papir, klipp og lim og masse fargeblyanter. Flere unger satt og laga fine julekort, kanskje bestemor får et slikt på julegaven sin?


Annonser


Medlemmer