Sparebankuka

 

En fornøyd liten bankkunde på lørdagsbesøk i bassenget.


09.11.2011 -

 

Meldal Sparebank inviterte til Sparebankuka i forrige uke. Mange små bankkunder deltok på de ulike aktivitetene banken arrangerte for dem; blant annet kino og basseng. Nedenfor kan dere se noen glimt fra en vellykket sparebankuke. 

I sparebankuka kom det kunder fra Meldal, Orkdal, Melhus, Rindal, Trondheim og Lillehammer… og det kom sikkert kunder fra mange andre steder også. For det er jo ikke slik at bare unger fra Meldal er kunder i Meldal Sparebank lenger - med dagens teknologi kan hvem som helst hvor som helst i verden ha Meldal Sparebank som sin bankforbindelse.

Til tider var det lang kø i banken, for i sparebankuka skal nemlig årets innsats på sparebøssefronten dokumenteres. Utallige bøsser blir tømt og innholdet talt opp og satt på konto.

De ansatte i banken syntes det var artig med mye besøk! Det var også stas for gjestene å få servering mens de ventet på at bøssa ble tømt.  

Mynt i poser og bøsser ble tømt i ei myntmaskinen som strevde og gikk hele dagen. Mange barn hadde gledet seg til å tømme sparebøssa og få vite hvor mye penger de hadde spart siden forrige sparebankuke. Flere av barna fikk med seg både kino og basseng etter bøssetømming og bevertning i banken.

Sparebankukalisbeth

En spent sparer venter på at Lisbeth Gjønnes kan fortelle om årets spareinnsats...

Sparebankukakino

Stinn brakke på kino i Idrettsbygget.

sparebankukamaja

Boller, kake, saft og kaffe i banken. Maja Kjerstad Bjørnaas serverer.

Annonser


Medlemmer