Speideroppstart

 

Tirsdag 30. august starter speiderne opp igjen etter ferien.


27.08.2011 - Magne Vullum

Det første møtet vil være på Grefstad skole kl. 18.00, se program for denne dagen.  Deretter vil det bli møte annenhver tirsdag for alle som har begynt i 2. klasse og oppover. Vi vet at det kolliderer med fotball eller andre ting for en del men de kan slutte seg til når sessongen er over.

I år  har 16-åringen Helle van den Broek blitt med som leder.  Det synes vi andre lederne er kjempetrivelig og det tror vi  speiderne kommer til å sette pris på.  Hun har vært med i speidern omtrent hele tiden siden familien flyttet hit.

Hver høst arrangerer vi en kanotur og blir på den måten godt kjent på og ved vatnene rundt i kommunen og nabokommunen.  17. - 18. september skal vi igjen ta turen til Krokvatnet på Nordmarka mellom Rindal og Surnadal og overnatte i telt på den praktfulle vollen på Vaulen.  Vi besøker også to kalkgrotter på turen - den mest kjente er Limåskjerka/Vaulkjerka. Nedenfor ser dere et par bilder fra siste turen vi hadde til Krokvatnet i 2008.  Vår nye leder Helle bakerst på begge bildene.

Arnstein Reitan

Speideroppstart

Speideroppstart

Annonser


Medlemmer