Spektakulært og vakkert

Fotograf Stine Aasløkk foran utstillinga. Foto: Marit Mjøen

Fotograf Stine Aasløkk fra Løkken Verk åpnet i dag fotoutstillinga "Et eventyr fra Løkken Verk" på betongveggene i den gamle trafostasjonen i Vaskeriet på Løkken. Med over 100 til stede. Stortingsrepresentant Arne L. Haugen hadde æren av å holde åpningsseremonien.

22.05.2011 - Marit Mjøen

Stine Aasløkk- Fotoutstilling i disse spesielle omgivelsene er modig gjort. Og det fungerer veldig godt. Når vi vet at det er planer for dette området innenfor feltet kultur-næring-industri, blir denne fotoutstillinga midt i blinken. Veggene bildene henger på har stått i 100 år og de vil stå i noen generasjoner til og utstillinga blir dermed langvarig! sa Haugen.

Kunstneren selv, Stine Aasløkk, uttrykte stor tilfredshet med at over 100 hadde møtt opp og hun har grunn til å være stolt over sin kreative tilnærming til fotografiet og utstillingssted.

- Utstillinga har jeg kalt "Et eventyr fra Løkken Verk". Det er fordi at Løkken Verk betyr mye for meg, og de åtte bildene i utstillinga er tatt i Vaskeriet. I tillegg er motivene litt eventyraktige. Jeg er stolt over at alle dere har kommet. Og jeg vil takke sponsorene mine som har gjort denne utstillinga mulig. Det er Meldal kommune, blilyst og Mette Røed Heyerdahls Minnefond, sa Stine Aasløkk.

Bildene er fascinerende og er kopiert på aluminiumsplater slik at de er bestandige og kan henge lenge! De henger høyt oppe på tre vegger, men likevel har de et format slik at vi kan se detaljer. Ord som spektakulært, vakkert, dramatisk, drømmeaktig, eventyrstil var besrkivelser fra publikum.

Se flere bilder i fotoalbumet

Tekst: Marit Mjøen

Fotos: Marit Mjøen og Frode Langeng

09_stine_nett.jpg

 

13_stine_nett.jpg 

 

Annonser


Medlemmer