Spenning foran cupkamp i håndball

 

Meldal Håndballklubb åpner onsdag sesongen med hjemmekamp i Meldalshallen mot Sverresborg i andre runde NM. Dette blir den store testen for laget som denne sesongen skal debutere i 2. divisjon.

26.08.2008 - Marit Mjøen
Meldal HåndballDet er grunn til å tro at Meldal HK sitt trofaste publikum er på plass på onsdag når sesongen innledes med NM-kamp mot Sverresborg. Det er nå nesten net halvt år siden siste kamp i Hallen, og mange har meldt at de er sulteforet på håndballkamper. Onsdagens kamp mot Sverresborg blir ingen enkel oppgave for Meldals-jentene. Sverresborg vant 2. divisjon i fjopr, men mislyktes i kvalifiseringa for 1. divisjon. Her får hjemmelaget virkelig teste ut om de har tatt nye steg fra forrige sesong.
 
I forhold til det laget som vant tredjedivisjon sist sesohngm, er det tre nye ansikter på Meldal. Bente Kielland er tilbake i moderklubben etter noen år i Orkdal. Hun har i tillegg tatt med seg Hanne Forbord og Beate Skjenald fra Orkdal. Førstnevnte har svigerforeldre boende på Løkken, så hun kan regnes som "nesten" innfødd. Det er uansett et godt forberedt Meldals-lag som er klar for sesongstarten. Mindre spenning blir det heller ikke av at vinneren av denne kampen møter toppserielaget Tertnes i neste runde. Og den kampen skal eventuelt også spilles i Meldalshallen...
Les mer på www.meldalhk.no

Annonser


Medlemmer