St. Hans-feiring med unge kunstnere 

Prosjektleder Marit Landsem sammen med noen av barna inne i eventyrskogen, som er rocka! 

I Folkets Hus på Storås har 21 barn vært med på gratis workshops. Unge deltakere fra SFO Storås og SFO Grefstad har fått utfolde seg i den kunstneriske verden. Det ble mye lek og moro for barna som ville være med å skape Storåsfestivalens Barn(i)festival. 

23.06.2009 -
Kategori: Arkiv

Profesjonelle kunstnere,skuespillere og pedagoger, har jobba sammen med barna med flere spennende prosjekter. Etter workshop med en utrolig fin gjeng av barn, inviteres det nå til offisiell åpning på festivalområdet i kveld på St. Hans-aften tirsdag 23. juni fra kl. 15.00. Her skal det tennes bål, og det blir gratis pølser og is. På samme tid vil Barnas sommerutstilling åpnes. Meningen er at barn og voksne som ønsker det, kan komme og se utstillingen og nyte området helt fram til den 20. juli. I kveld arrangeres potetløp, det vil være stemningsmusikk og ikke minst blir det konsert med "Det omstreifende Spontanband". Vi gleder oss til en hyggelig ettermiddag og kveld. Så kom, syng med og le med oss, for dette skal bli gøy. 

Prosjektleder Marit Landsem sammen med noen av barna inne i eventyrskogen, som er rocka! Prosjektleder Marit Landsem sammen med noen av barna inne i eventyrskogen, som er rocka! 

Amalie lager kunst i Solveigs hår, mens Magnhild ser på  Amalie lager kunst i Solveigs hår, mens Magnhild ser på  

Jan Erik fortalte at det var festivalens dronning som satt i toppen på treet  Jan Erik fortalte at det var festivalens d

Annonser


Medlemmer