St.-Hansfeiring i Laksøybygda 

 

I Laksøybygda ble det arrangert St.-Hansfeiranga dagen før dagen, søndag den 22. juni. Det hele starta i 13-tiden, med natursti rundt Ringavatnet. Her var det lagt opp 30 forskjellige poster, og det var valgfritt hvilket framkomstmiddel du ville bruke. Det var til og med mulighet for å kjøre bil. I tillegg var det lagt opp til en kortrunde, den passet bra for barnefamilier og eldre. Den hadde 10 poster, og vinner ble Guri Beate Fiske. Den med 30 poster ble vunnet av Arne Sandvik, og vi har hørt rykter om at det var flotte premier, som var sponset av forskjellige bedrifter.  

26.06.2008 -
Kategori: Arkiv

Det var også fiskekonkurranse, den foregikk med stang fra land., Vinner ble 6 år gamle Ildri Sandvik. Hun var for øvrig den eneste som fikk fisk, og fin premie kunne hun ta med seg heim til Melhus. I gapahuken ved Hulluvollen ble det kokt kaffe på svartkjelen, og det var salg av vaffel og sjokoladekake. Ute på vannet var det konkurranse i kanopadling, vinner her ble 8 år gamle Trygve Bjørndal.
I Laksøyan grendahus fikk du kjøpt grillmat og riskrem til dessert. Salget av kaffe, is og lodd gikk godt og det var bra oppmøte av folk hele dagen. De var kjempeheldig med været, det var kun noen få regndråper fra oven.

Foto: Paula Fiske. 

Annonser


Medlemmer