St. Olavsloppet 2011

 

Det er vår, sommeren er i annmarsj, og det betyr at planleggingen frem mot årets St. Olavslopp er i god gang. ”Loppet” er en landeveisstafett som går fra Trondheim til Østersund over fire dager, onsdag-lørdag (29.juni – 2.juli i år).


12.05.2011 - Magne Vullum

Løpet samlet i fjor cirka 4500 løpere, og er en sann folkefest hvor det sosiale teller mer enn resultatene for de aller fleste.

Drøyt 330km skal tilbakelegges, derfor keves det en del løpere. I fjor hadde vi med i alt 36 løpere, og kunne dermed for første gang på mange mange år stille med to lag. I år får vi hjelp av Svorkmo/NOI til å skaffe nok løpere til 2.laget, i fjor ble det kanskje i overkant mange og lange etapper på enkelte.

Vi er altså på utkikk etter løpere, som alltid. Godt humør og innsats teller mer enn form, så det er bare å melde seg på for alle som er interessert. Som sagt hadde vi totalt 36 løpere i fjor, hvorav hele 17 var debutanter, noe som er fenomenalt. Men, vi vet at det fortsatt finnes flere der ute som kunne vært med. Derfor bes alle som er interesserte i å være med, eller har spørsmål rundt ”Loppet” om å henvende seg til undertegnede, helst så fort som mulig så vi slipper stresset med å samle løpere i siste liten.

Vil også benytte anledningen til å takke Meldal Sparebank som i år støtter laget, og også IL Nor som backer opp laget på fantastisk vis til tross for at vi er blitt et lag for hele kommunen mer enn et rent klubblag.

Arne Berg
Tlf 90841360
arne.brg@gmail.com

Noen av løperne som var med i fjor:
St. Olavsloppet 2011

St. Olavsloppet 2011

Annonser


Medlemmer