St.Olavsloppet 2011

 

Den 29. juni gikk startskuddet for St Olavsloppet i Trondheim sentrum. Nærmere 150 lag la ut på den 330 km lange ferden langs Olavsleden inn til Østersund.


23.07.2011 - Magne Vullum

Mange av Meldals spreke sønner og døtre deltok tradisjonen tro i denne begivenheten, og gjorde slett ingen skam på vårt gode navn og rykte. IL Nor stilte mannsterke med nesten to lag, hvor Svorkmo komplementerte det siste laget. Totalt var vi 35 Nor-løpere som deltok, og 1. laget forbedret seg med 2 plasser fra i fjor, og endte på en flott 18. plass i mosjonsklassen. Laget fullførte på 22 timer og 52 minutter, noe som er ca 35 minutter raskere enn i fjor. Samarbeidslaget gjorde også en flott figur, og endte på 63. plass noe som er samme plass som 2. laget vårt i fjor. Tiden var imidlertid 42 minutter raskere enn i fjor, og laget brukte 25 timer og 55 minutter.

For de som måtte lure går stafetten over 4 dager, så det er ingen som løp 20 timer i strekk.
Turen ble en fin sosial begivenhet, og vi var ganske mange som ble igjen i Østersund etter målgang lørdag. Der ventet pizza og bankett, på noen etter hvert ganske slitne bein. For mange av løperne ble dette en flott oppkjøring til Storsjøcupen som ventet uka etterpå.

Som lagleder vil jeg takke alle løpere og støtteapparat for innsatsen. I tillegg vil vi rette en takk til Meldal Sparebank og Intersport Løkken som hjalp oss slik at vi kunne skaffe oss lagtrøyer.

Den 27. juni neste år tar vi igjen beina fatt og smaker på norsk og svensk asfalt. Da løper vi motsatt vei, og kommer i mål i Trondheim. Så det er bare å begynne treningen og glede seg på mil etter mil på norske og svenske veier, før Olav Tryggvason tar imot oss på Torget.

Ola Svorkdal Hess

St.Olavsloppet 2011
Hele laget samlet etter målgang i Østersund.
Bakre rekke f.v: Stig Ristesund, Tore Fossmo, Håkon Foss Sundseth, Andreas Kvam, Ola Storm Myrmæl, Olav Lo.
Midtre rekke f.v: Charlotte Steigedal, Ingrid Østhus, Anne Kvam, Henning Ree Snoen, Jan Vidar Resell, Ida Rikstad, Ola Svorkdal Hess, Håkon Syrstadeng, Arne Berg.
Fremste rekke f.v: Håkon Ramstad, Thomas Staveli, Tormod Svorkdal, Hans Olav Kvåle, Vidar Røttereng, Gard Fjeldvær, Ole Nicolaisen, Øystein Solligård, Mari Muan, Ingvild Svorkdal.

St.Olavsloppet 2011
Håkon Syrstadeng løper samarbeidslaget inn til mål i Østersund etter en solid halvmarathon.

St.Olavsloppet 2011
Vår sterkeste løper i år, Andreas Kvam, på den knallharde etappen fra Sul til St.Olavsbrua.

Annonser


Medlemmer