Stor interesse for bokdebut

 

Det var fullt i storstua på Bergmannskroa onsdag kveld da Bergmannsforum og Orklaposten AS presenterte bokdebutant Johnny Kristensen og boka "Slettis å æ - historier fra et gruvemiljø" er Johnnys debutbok. Da Anne Mari Svinsaas leste fra boka, vakte det både ettrtanke og latter! Og det er slik boka er ment å være - et speilbilde av virkeligheten for noen år siden!

F.v.: Snorre Skarstad, illustratør Ola Løseth, Magne Grøset, Asle B. Bjørgen (leder i Bergmannsforum), forfatter Johnny Kristensen og oppleser Anne Mari Svinsaas. Foto: Marit Mjøen


26.06.2008 - Marit Mjøen

Boklansering på Bergmannskroa"Slettis å æ" består av 20 historier med utgangspunkt i etterkrigstida gruvesamfunn på godt og ondt. Mange kjenner seg nok igjen i Kristensens fargerike beskrivelse av det som skjedde. Historiene der jeg-personen og kompisen Slettis utforsker verden og livet har en lun humor. Andre historier forteller om betydningen av samhold og soildaritet i en knallhardt arbeidsdag. Atter andre appellerer til ettertanke og refleksjon.

Boka fås kjøpt hos Narvesen, Meldal Sparebank og ORKLA Industrumuseum i Meldal, og hos ARK og Notabene bokhandel på Orkanger.

Du kan også bestille boka via marit@orklaposten.no

Annonser


Medlemmer