Storås Dansefestival venter mye folk til helga

 

Arrangørene er i full gang med å klargjøre området på Heggøya til helgas Storås Dansefestival


12.06.2012 -

Det er et stort lokalt engasjement og allerede i morgen formiddag skal det rigges opp telt på området.  Gunnar Sørløkk kan fortelle at det allerede er reservert plasser på camping og bobilplassen.  

  Storås Dansefestival ble arrangert for første gang i fjor sommer og arrangørene antyder allerede nå at det kommer enda flere danseglade til Heggøya i år. De velger å bygge dansefestivalen gradvis opp,  og i år har de også samarbeide med lokale lastebileiere om å arrangere Storåstreffet; ei utstilling for lastebiler på grusbanen ved festivalområdet. Det blir på lørdag også en egen utstilling for veteranlastebiler. I følge Sørløkk er det allerede påmeldt omkring 30 lastebiler, og det forventes enda flere.

Når det gjelder dansemusikken kan Storås Dansefestival by på blant annet Ole Ingvars, som er lokale helter, Dænsebændet har også en trofast tilhengerskare, Anne Nørsti med variert dansemusikk og flere dyktige danseband som skal skape stemning og lokke mange dansere ut på danseplatten.

Portene åpnes og billettsalget starter kl. 17.00. på fredag, så da er det bare å finne fram danseskoene og ta turen til Storås.

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer