Storåsfestivalen i rute

 

Festivalsjef Thomas Ryjord hadde betenkeligheter med å ta denne jobben da han ble forespurt om å overta etter Per Tronsaune i fjor. Nå er det ikke snev av anger på at han takket ja, sjøl om læringskurven har vært veldig bratt.

19.07.2007 -


Det meste har til nå gått som planlagt, og Thomas vil gi skryt til organisasjonen sin. Han har mange gode folk å jobbe sammen med, og de fleste begynner nå å få erfaring med dette arrangementet. Det har vært utfordrende å skaffe artister i år, men festivalkrigen på Østlandet har så absolutt ikke skadet Storåsfestivalen. Vår festival skiller seg nok litt ut I forhold til de andre, forteller Thomas, noe som det formidable billettsalget til årets festival skulle bekrefte. Salget har ligget foran fjoråret hele tida, og nå er det snaue 1000 festivalpass tilgjengelig i ”bunken”.
Bygutten Thomas har gått til det skrittet å kjøpe seg hus på Storås, og nyter nå lyden av bekksusen sammen med samboer Magni Sørløkk. Han trives med det, og synes det er godt å slippe det oppjagede tempoet i byen. Han skal selvfølgelig jobbe med Storåsfestivalen også til neste år.
Rockebandet Desperados, som Thomas er medlem av, har nå tatt en pause etter fire hektiske år med 4 utgivelser og 150 konserter.

Annonser


Medlemmer