Storåsfestivalen søker medhjelpere

 

Storåsfestivalens administrasjon søker unge medhjelpere. Festivalledelsen ønsker å styrke administrasjonen med flere unge krefter fra Meddaln. Britt Moen, matansvarlig, ønsker en person eller to med seg under årets festival og i forarbeidet til den. Mari Solem, frivilligkoordinator, ønsker en person eller to til å være med å lære litt om frivillighet og bemanning med tanke på å ta mer ansvar i 2009.

05.06.2008 - Marit Mjøen

Foto: StoråsfestivalenFestivalledelsen opplyser at arbeidsoppgaver og opplæring vil bli gitt i samarbeid med de som melder sin interesse.
Interesserte må være over 18 år. Det å arrangere en festival er et kjempespennende og lærerikt arbeid. For at Storåsfestivalen skal beholde entusiasmen blant alle ansatte og frivillige aktører, ønsker Storåsfestivalen å få med flere unge voksne fra distriktet rundt Storås til bli med i arbeidet.

- Vi håper noen tar utfordringen og kontakter oss, sier de to som ermkontaktpersoner for denne delen av Storåsfestivalen: Britt Moen, tlf 99508419, epost britt.moe(a)loqal.no og Mari Solem, tlf 95145724, epost mari(a)storaasfestivalen.no

Mer informasjon om Storåsfestivalen: www.storaasfestivalen.no

Siste medling fra festivalen er følgende:

"Vi tar oss over fjellet og reiser til storbyen for å holde fest. Fredag 6.juni blir det Storåsfest på utestedet Blå i Oslo med følgende program; Konsert med kometbandet 22, Burlesqueshow med Liselotte the Northern Belle(FIN/US), lansering og motevisning av Storås Klær 2008, grilling i bakgården og mye, mye mer. Alt gratis! Foregår mellom 19.00 og 23.00, 20 års aldersgrense! Velkommen!"

Annonser


Medlemmer