Store biler i verkstedhallen 

Kalle ved en av de store bilene  

Lastebiler og tyngre kjøretøyer blir overlatt til Karl Olav Asbølmo ved Løkken Verk Bilservice as når mangler eller uhell skjer. På verkstedet har vi alt for mye å gjøre, og når noe på lastebilene går i stykker, haster det alltid med å få de reparert, sier han.  

18.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Karl Olav har vært i kontakt med Opplæringskontoret for å få tak i lærling, men ungdommen ønsker aller helst å mekke personbiler. Foruten han sjøl, er det 3 personer til som arbeider ved verkstedet.
Karl Olav har arbeidet ved AS Bilservice siden 1981, fram til han overtok verkstedet og startet dagens firma i 2001. Det har kun vært et avbrudd, da kjørte han tankbil i et par år.
Karl Olav ser positivt på og er spent på om utbygginga av området rundt Industriparken snart tar til. Vi ser det som en stor fordel at det blir mer aktivitet rundt oss, sier han.
På fritida er det fotball som er den store interessen, men det meste av tiden går til jobb på verkstedet. I følge familien blir det alt for mye tid der. "Æ e redd æ bli ongkar om familien itj snart får mer av tida mi", frykter Karl Olav


 

Kalle ved en av de store bilene  Kalle ved en av de store bilene  

Travle dager i verkstedet  Travle dager i verkstedet  

Annonser


Medlemmer