Storslagen åpning

Tore Johansen

Arne L. Haugen, Ragnhild Sørløkk Aas og Tore Johansen er aktørene når Bergmannsdagene 2011 åpner på fredag ettermiddag. Seansen foregår midt i Løkken sentrum, og er gratis for publikum.

10.08.2011 - Frode Langeng

Fredag åpnes Bergmannsdagene 2011, der stortingsrepresentant Arne L. Haugen har fått ansvaret for åpningstalen. Han vil nok komme med sine betraktninger om både nasjonale og lokale hendinger. Alle som har hørt han tidligere, vet at Arne L alltid er verdt å lytte til. Det er derfor svært gledelig at han har takket ja til å åpne Bergmannsdagene 2011.

Det blir ingen åpning uten at det er kulturelle innslag. Og det blir det til gangs! Først ute på scenen er Ragnhild Sørløkk Aas. Et lokalt sangtalent, som imponerer stadig der hun opptrer. Fredag skal hun igjen vise hva hun er god for. Etter at Ragnhild har eid scenen, er det Tore Johansen som overtar. Sammen med pianist Lars Berg, vil han, som er betegnet som en av Norges aller beste tenorer, underholde en drøy halvtime. Bedre helgestart skal man vel lete lenge etter. Tore vil plukke fra en rikholdig skattekiste med velkjente sanger. Og; ikke bli overrasket om Tore tar med seg Ragnhild på en duett. Dette kan bli en minnerik ettermiddag på Løkken. Det hele avsluttes i god tid før premieren på Bergmannsteatret. Åpningen tar til kl 17:30.

Ragnhild_Aas.JPG

Ragnhild Aas. (Bilde fra konsert i Gammelgruva).

Tore_J.JPG

Tore Johansen. (Bilde fra konsert i Gammelgruva).

Arne_L.jpg

Arne L. Haugen åpner Bergmannsdagene 2011 på fredag. (Foto: Marit Mjøen).

Annonser


Medlemmer