Storsuksess for Romjulsgalla

 

Det ble en kjempekveld for alle de 120 som fikk plass på årets Romjulsgalla på Løkken. Storartet underholdning, god mat og topp stemning ut i de små timer sørget for en uforglemmelig kveld. Rosinen i pølsa ble det da Torstein Flakne entret scenen under middagen.


30.12.2010 - Magne Vullum

Den aller første Romjulsgalla på Løkken ble arrangert i Idrettsbygget fjerde juledag. Basert på tilbakemeldingene fra de som var der, er det bare å fstslå at dette blir gjentatt neste år. Det var satt en grense på 120 personer, og det var derfor noen som ikke fikk plass denne gang. Men arrangør Løkken Utvikling tror det er mulig å få til noen flere plasser til neste år.

Det ble servert en tre-retters middag, glimrende tilberedt av Anne Sørmo. Med tilhørende god drikke, ble det en opplevelse i seg selv. I invitasjonen var det lokket med god underholdning, og det ble det!. Løkkens egen Are Hembre ga til kjenne at han stadig vokser som sanger. Han åpnet middagen med "I skyggen tå et tårn", og han avrundet middagen "O helga natt". For å si det sånn, det var mange som satt med gåsehud under Are sin avslutning av middagen. Det som nok ble det store overraskelsen, var likevel Torstein Flakne. Han holdt en egen liten intimkonsert under middagen, til stor entusiasme fra de som satt i salen.

Under middagen ble også prisen Årets Løkkenbygg 2010 delt ut. Det var stor spenning da Inge Helgeton og Ragnar Waalen åpnet konvolutten med navnet til vinneren. De nominerte var Jan Erik Hegle, Stine Åsløkk og Toril og Jan Fridtjofsen. Og det var de sistnevnte som fikk statuetten som en takk for den fenomenale innsats de har lagt ned for å realisere Arena Wallenberg som et av de beste motorsportanlegga i hele landet. Men det de to andre nominerte fikk behørig anerkjennelse for den innsats de har stått for.

Etter middagen ble det dans til musikk av Oldtimers. Den gode stemningen holdt seg hele kvelden, og det var ingen som hadde lyst til å gå hjem da lysene kom på. Men det er bare å fastslå at det blir en ny Romjulsgalla neste år, også da på fjerde juledag.

Endre Storholt

Champisgutta
Ragnar Waalen, Jørn Arild Drugli og Morten Haugen gjør klar velkomstdrikken.

Nominerte
Stor spenning før vinneren av Årets Løkkenbygg 2010 ble kåret.

Torstein_F.jpg
Torstein Flakne holdt egen minikonsert under middagen.

Annonser


Medlemmer