Stort loddsalg for leteaksjonen

 

Soknedal Røde Kors Hjelpekorps vil koordinere fortsatt leting etter Malin i Orkla. Nå går frivillige fra hele bygda sammen og selger lodd til inntekt for leteaksjonen.


09.01.2013 -

- Folk vil gjerne bidra, og det er slett ikke alle som kan gå langs elva og lete. Da vi lanserte ideen om en felles loddsalg-dugnad, var det mange som meldte seg på både som loddselgere, gevinsttiggere og ikke minst gevinstgivere; privatpersoner, små og store firma og organisasjoner gir massevis av flotte gevinster. Loddsalg-lørdagen blir neste lørdag, 19. januar, og både på Coop Å, Coop Marked Meldal, Coop Marked Storås og på Spar blir det muligheter for å støtte aksjonen både gjennom å kjøpe lodd og å gi pengegaver. Dessverre sliter vi med plasseringen på Løkken - Coop Prix har ikke plass til loddselgere inne i butikken. Vi må finne en annen løsning der, sier Anne Mari Svinsaas, daglig leder i Meldal Frivilligsentral.

Loddsalget og innsamling av gevinster blir koordinert gjennom frivilligsentralen.

- Det er mange organisasjoner i bygda som sikkert kunne gjennomføre salg av lodd og tigging av gevinster minst like bra som oss, men disse organisasjonene har ofte egne inntekter fra loddsalg. De kan derfor slippe å ta på seg enda et lotteri i tillegg, mener Svinsaas. - Vår innstilling er at gjennom Meldal Frivilligsentral kan alle delta, om de er medlemmer i frivillige lag eller ikke. Vi håper folk vil gi så det kjennes - dette betyr mye for de som leter etter Malin. Neste lørdag altså, 19. januar, mellom klokka 10.00 og 14.00, sier hun.

- Hvis noen flere vil bidra med gevinster, kan de ringe 908 47 420, avslutter Anne Mari Svinsaas.

Annonser


Medlemmer