Stort trøkk da koret var i aksjon

 

Vi var invitert til ei rytmisk forestilling i Meldal samfunnshus med mellomtrinnselevene i Meldal. Det ble virkelig en flott opplevelse.

02.04.2007 -

Kjempekoret med ca 135 elever fra 5.-7. trinn var først i ilden. De framførte en ”Her er mobbefritt” og mimet til, etterfulgt av ”Det er stilig”. Vigdis Klungervik var entusiastisk leder for koret og fikk fram det beste i elevene. Meldal skolekorps har ikke så mange medlemmer, men de var veldig flinke. To stykker framførte de for oss.
De som spiller blåseinstrumenter i korpset får opplæring ved Kulturskolen, fortalte Tore Rønne, som ga sine kulturskoleelever klarsignal til å spille. På scenen ”lå” dansere kledd i hvitt, de danset til et musikalsk potpouri, satt sammen av Ronny Kjøsen.
Fra Løkken skole hørte vi 71 sangglade elever som tok oss med på en vandringsvise til Tanzania. De fikk også stemninga på topp blant tilhørerne i salen. Mellomtrinnet ved Grefstad skole framførte en dans de hadde laga sjøl, sammen med Marit!
Å skole viste oss Line-dance og den var skikkelig godt innøvd, flott utført.
Storås skole hadde satt sammen et talekor og ga oss et av kveldens høydepunkter. ”Oss på Storås glæ oss te festival, -kan dokk bidra med nå?” - Ja, det kunne de og ga oss både dans, sjonglering, litt ustø gange og egenkomponert sang.
Gjengdans med 4 grupper gutter og krigsdans med jenter og gutter. Her fikk vi full utfoldelse av ”hip hop og Streetdance”. Til sammen var ca 40 dansere i ilden, både på scenen og på gulvet. Den kjente koreografen Simon Woodhouse hadde holdt et intensivt kurs på til sammen 8 timer for elevene. Fullt trøkk og topp karakter.
Til slutt kom kjempekoret på plass og avsluttet med Abba’s ”mama mia. Etter stående applaus fikk vi ”Her er mobbefritt” som ekstranummer. En flott kveld med stappfull sal i samfunnshuset, håper dette kan inspirere til flere slike kvelder.


Annonser


Medlemmer