Suksess for 4. gang

 

En gang i året blir tettstedet Storås ”satt på hodet”, i så måte ble det heller ikke annerledes i år. Forskjellen er at hele arrangementet er blitt mer omfattende, og ikke minst større. Hvem skulle trodd at Storåsfestivalen skulle bli den hurtigst voksende og nest største i landet etter kun 4 år? Joda, Sveinung Sundli har faktisk hevdet denne tanken tidligere, men kun de færreste har våget å tro at det kunne bli en realitet.

30.07.2007 -


Festivalen har klart å skaffe de nødvendig trekkplastrene, og spennvidden i musikkvalget er stort når vi får oppleve Mari Boine og Motorpsycho på Solscenen første kveld. Like etterpå spiller heavybandet The Cumshots med Kristopher Schau i spissen på Sagascenen. På fredag startet Ole Ivars på Sagascenen, noe som mange mente var et ”stunt” i seg sjøl. Arrangøren lyktes også med det, til tross for sterke odds i mot, var det tett befolket foran scenen da Are Sende Osen framførte den omtalte låten sin ”Få sjå på”. Ole Ivars har nok aldri spilt for så mange mennesker på Storås før.
Åge & Sambandet skuffet heller ikke denne gang, og det kom en ny topp når Gogol Bordello entret scenen ved midnatt. Værgudene var medgjørlige helt til selveste Hans Rotmo tok roret på lørdag kveld, men da var de heller ikke nådige. Mest sannsynlig er det teksten til Are som har irritert dem, men de besinnet seg utover kvelden og natta.
Norsk presse har omtalt Storåsfestivalen i så store ordelag, at vi foreløpig gir portalens brukere et innsyn gjennom nok et billedgalleri.

Se bildene her


Annonser


Medlemmer