Superækte hættrikk 

Stian satte 4 baller i nota 

Det var en tam 1. omgang på Heggøya i kveld, da Meldal fotball møtte Gimse. Det startet bra, og Stian Bergsrønning var snar om å gi hjemmelaget ledelsen 1 – 0. Utover i omgangen ble kampen preget av tafatte spillere som var mer opptatt av munnbruk enn å flytte bena. Etter ca. halvtimen ble Gimse tildelt straffespark etter en klar felling, og det sto 1 – 1 ved pause. 

23.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Mye tydet på at trener Arne Olav Berg hadde gitt spillerne klare instrukser i pausen, det var et helt ”nytt” hjemmelag som entret banen til 2. omgang. De gikk offensivt til verks, spillet fløt godt og det var stor vilje til å komme framover på banen. En Stian Bergsrønning i enorm scoringsform sørget for at det sto hele 4 – 1 til Meldal allerede etter et kvarters spill. Alle målene satt inn av Stian, det må da være atskillig bedre enn ekte hatrick?

Dette ble en god omgang, og det er alltid lettere å senke skuldrene med en så trygg ledelse. Det var mange sjanser og stort press fra hjemmelaget i nesten hele 2. omgang, men de slapp Gimse såpass innpå seg at de fikk nok en straffe mot slutten av kampen. Gjestene benyttet den til å pynte på resultatet til 4 – 2. Meldal likte nok det svært dårlig, og gikk rett i angrep og Håkon Ramstad fastsatte sluttresultatet til 5 – 2. Takk for en underholdende og flott 2. omgang.


 

 

Stian satte 4 baller i nota Stian satte 4 baller i nota 

Flott gjennomspill Flott gjennomspill 

Mange store sjanser  Mange store sjanser  

Publikum koste seg  Publikum koste seg  

Stian var en ener  Stian var en ener  

Stilling ledig
Hva skjer

Se flere…


Annonser

Annonser


Medlemmer