”Ta sjansen” 

 

Det var stort oppmøte da ”Ta sjansen” på Frilsjøen ble arrangert lørdag. Litt regn og tordenskrall til tross, det ble et vellykket arrangement. Det var mange flotte og krative løsninger på hvordan en båt kan bygges, og noen "gikk" også bra på vannet! Dommere var ordfører i Rindal, John Ole Aspli, vår egen ordfører Ivar Syrstad og leder i Ungdomsrådet Ingrid Haugen. 

16.06.2008 -
Kategori: Arkiv

Det ble delt ut priser til raskeste båt til bjella, flotteste/mest kreative båt og fiaskopris. Det ble delt ut trøstepremier til resten. Meldal stakk av med en fin andreplass, og den var det Ida Eide Tiseth og Marthe Jerpstad i ”Hjertebåten” som fikk. Jentene hadde laga båten sjøl, og det var første gang de var med på konkurransen. Begge grudde seg veldig, men det gikk godt og vi gratulerer med en fin andreplass.
Det ble noen få frafall etter at de startende kom opp til startplass. Det virket nok vel langt og bratt ned til vannet. De som "tok sjansen" fikk alle en våt velkomst for å nå bjella. Ei jente kom under en båt, men det gikk heldigvis bra. Skigruppa i Meldal Idrettslag solgte grillmat, kaffe, kaker m.m. Det var i det hele tatt et vellykket arrangement av speiderne, som takker næringslivet i Meldal som støttet dem med premier. 

Ida og Marthe i sin selvlagde ”Hjertebåt”  Ida og Marthe i sin selvlagde ”Hjertebåt”  

Johan Ratøyen Lund og Tor Håkon Syrstad i vikingebåten ”Ormen Lange”. Den var laga av en skiboks og de har hatt hjelp av Johans far.  Johan Ratøyen Lund og Tor Håkon Syrstad i vikingebåten ”Ormen Lange”. Den var laga a

Annonser


Medlemmer